Nieuws

Nieuws

De Catchbox, nieuw in de verhuur bij AV Partner.

De microfoon om mee te gooien, betrek uw publiek!

Uw publiek is de belangrijkste schakel in uw evenement.

Wanneer er iemand uit het publiek een vraag wil stellen verliest u al snel een hoop tijd door met de microfoon rond te moeten lopen.

Dit is vanaf nu verleden tijd. De Catchbox kunt u simpelweg het publiek ingooien. Dit versterkt de aandacht, maakt uw evenement interactiever en uitdagender.
Uw publiek zal zich meer aangetrokken voelen tot het stellen van vragen!

 

 

Nieuws

10 maart 2014
Locatie: Van der Valk Hotel
In gesprek met de minister-president in het ondernemerscafé 

Complimenten tijdens de bijeenkomst ontvangen van Minister President Mark Rutte over de kwaliteit van het geluid.

Brainport Regio Eindhoven trekt Nederland uit de crisis! De economische crisis. We hebben er de afgelopen jaren veel over gehoord, gesproken en acties op uitgevoerd. Maar waar gaan we nu naar toe? Waar liggen kansen voor Eindhoven en haar regio? Waar hebben ondernemers nu echt behoefte aan? Allemaal vragen die deze avond ko­men. We gaan van het positieve uit en daar is ook reden toe. Er komen steeds meer voortekenen van een economisch herstel. We zijn er nog lang niet, maar de weg naar boven is ingezet.


 

Nieuws

Stagiaire gezocht; Certificaat Erkend Leerbedrijf

Omdat wij op zoek zijn naar een stagiaire die ons wilt ondersteunen op administratief/secretarieel gebied hebben wij ook voor die functie een erkenning aangevraagd, en uiteraard gekregen.

Wij werken al heel wat jaren met stagiaires. Het zijn (vaak) jongens die de opleiding Sound & Vision volgen en actief bij zijn bij onze evenementen, congressen en bijeenkomsten.

Nu zoeken wij ondersteuning op kantoor. Denk hierbij aan de telefoon aannemen, postverwerking, inboeken van werklijsten, planning en pakbonnen controleren, procedures schrijven, facturatie, website beheer etc..

Een afwisselende functie die je, door zelf initiatief te nemen, verder inhoud kan geven.

Heb je interesse?

Bel ons gerust voor meer informatie: 040 - 250 46 50

 

Copyright © 2020 AV Partner | Alle rechten voorbehouden
Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden | InovaMedia