Over AV Partner

Intensieve samenwerking

AV Partner is gevestigd in een toplocatie voor congressen: het Evoluon in Eindhoven. In dit architectonische hoogstandje heeft AV Partner een centrale rol als audiovisuele dienstverlener bij alle evenementen, meetings en presentaties. 

Visie

Wij stellen ons op als een co-partner door uw doelstellingen en wensen tot in detail te vertalen in de best passende oplossingen. Elke ondernemer wil immers pieken op een bijeenkomst, congres of evenement. Dan mag “de techniek” u niet in de steek laat.

De meerwaarde van AV Partner schuilt in het feit dat wij ontzorgen door middelen en diensten aan te bieden, welke perfect aansluiten bij uw presentatie.

AV Partner is levert betrouwbare technische ondersteuning, begeleiding en bediening.

Missie

AV Partner is dè specialist op gebied van verhuur en verkoop van audiovisuele middelen en diensten. Wij willen van al onze klanten graag ambassadeurs maken en nemen daarom elke opdracht zeer serieus. Dat bereiken we alleen, als we onze klanten de best passende audiovisuele middelen bieden met 24/7 de beste ondersteuning.

Wij zijn betrokken, flexibel en betrouwbaar. Je bent immers zo goed als je laatste wedstrijd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij tonen onze maatschappelijke betrokkenheid door te participeren in groene initiatieven en milieu aangelegenheden.

Ook AV Partner onderschrijft het belang van Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen of anders gezegd Duurzaam ondernemen. Wij willen de balans houden tussen prestaties (streven naar bedrijfsrendement ten behoeve van onze continuïteit), ons personeel (respect voor onze medewerkers, het eigenlijke kapitaal van ons bedrijf) en kansen benutten voor een beter leefmilieu.

Dat doen we door strakke planning om zo effectief mogelijk het gebruik van onze vervoersmiddelen in te zetten wat resulteert in minder brandstofverbruik. Ook het scheiden van afval en het automatisch doven van de lichten op kantoor. Daarnaast streven wij naar leveranciers die voorloper zijn op het gebied van MVO. 

Ons team

AV Partner heeft een meedenkend, enthousiast en ervaren team. Wij zijn een organisatie met korte lijnen en met maar één doel: klanten laten gloreren. Goed partnerschap staat voorop in ons denken, perfectie staat centraal in ons handelen.Copyright © 2020 AV Partner | Alle rechten voorbehouden
Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden | InovaMedia