Over ons

Uw partner voor licht en geluid, livestreaming en vaste installaties in omgeving Eindhoven en daarbuiten.

Met onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van business events en projecten gecombineerd met de passie van ons vriendelijke en enthousiaste team weten wij gegarandeerd uw evenement tot een succes te maken. Op een creatieve, heldere en technisch passende manier denken wij met u mee.

Neem vrijblijvend contact met ons op, ongeacht uw vraag.

24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar. AV Partner maakt het verschil!

Onze opdrachtgevers aan het woord.

       

“AV Partner is sinds de oprichting in 2002 de vaste leverancier van AV-middelen voor Van der Valk Hotel Eindhoven. Samen hebben de afgelopen 18 jaar onze bedrijven laten groeien en is AV-Partner nog steeds de flexibele, meedenkende partner voor ons bedrijf waar we inmiddels 26 multifunctionele zalen exploiteren voor congressen, meetings en events. AV-partner blijft in staat om op technisch- audio- en visueel gebied top service te bieden waardoor Hotel Eindhoven de verwachtingen van haar opdrachtgevers kan blijven waarmaken en op hoog nivo kan blijven concurreren in de MICE-markt.”

  • Rick Polman & Alexander Holterman – Directeur & Adjunct Directeur Van der Valk Hotel Eindhoven & Downtown Gourmet Market

“Al jaren werk ik graag met AV Partner uit Eindhoven. Een gedreven organisatie met professionals, die elke technische wens kunnen vormgeven, maar ook gewoon de niet-technische taal spreken. Dat aangevuld met een zeer hoog servicelevel en enorme flexibiliteit. Ontzettend belangrijk bij het organiseren van evenementen.  Ik hoop nog jaren met Marc en zijn team te mogen samenwerken in onze innovatieve stad Eindhoven!”

  • Susan Janssen – Adviseur representatie, protocol & evenementen

“AV Partner is al sinds jaren onze vaste partner voor de inhuur van Audio Visuele Middelen. We bellen of mailen ze met de aanvraag voor apparatuur (zoals bijvoorbeeld extra beamer, schermen, teleconferentiesets, katheders etc.) en meestal sturen ze ons dezelfde dag een offerte toe. Op afgesproken dag en tijd komen ze alles opbouwen en indien gewenst en afgesproken blijft iemand voor technische assistentie. Ook wanneer we lastminute iets nodig hebben, dan zorgen zij ervoor dat ze het appratuur af komen leveren, kortom ze zijn ook erg flexibel wat in deze branche erg fijn is!”

  • Esther Coenen-Van Beers – Meetings