Technicus AV

Vacature Technicus AV (40 uur)

Als Technicus AV binnen AV Partner werk je zelfstandig met audiovisueel apparatuur en ben je verantwoordelijk voor het op de juiste manier aansluiten, bedienen, onderhouden en repareren hiervan. Werkzaamheden worden op locatie uitgevoerd.

Je bezorgt, installeert, bedient en assembleert apparatuur en installaties. Ook repareer en test je apparatuur. Je houdt het magazijn en transport- en opslagmiddelen op orde en signaleert tekorten van voorraden. Naast het onderhouden van contacten met (potentiële) leveranciers/opdrachtgevers voorzie je hen van informatie. Je verzorgt administratieve werkzaamheden, waaronder het verwerken van pakbonnen, uren- en materiaallijsten

Wat heb jij te bieden

 • MBO opleiding Elektro/Elektrotechniek, tenminste niveau 3, aangevuld met vakgerichte cursussen;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring met audiovisuele technieken;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal en enige kennis van Engelse en Duitse taal;
 • Kennis van MS Office (Word/ Excel/ PowerPoint);
 • Je bent klantgericht, representatief en een echte team-player.
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B, hebt geen hoogtevrees en bent bereid om op wisselende tijden te werken.

 

Wat Bieden Wij

Een afwisselende baan in een dynamische omgeving waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een enthousiast team waar samenwerking serieus wordt genomen en ruimte is voor eigen inbreng en visie.

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand formulier in, voorzien van korte motivatie. Vergeet ook het uploaden van jouw cv niet!

  Je kunt je informatie ook per post toesturen naar het onderstaande adres.

  AV Partner
  t.a.v. Marc van der Meijden
  De Dintel 18
  5684PS Best